Siistikuntoiset käytetyt hybridiautot Tampereelta

Ota yhteyttä

Autokauppa e-cars myy vähäpäästöisiä, tarkastettuja ja huollettuja vaihtoautoja Tampereella. Tarjonnastamme löydät sekä käytetyt hybridiautot että kaasuautot monesta eri hintaluokasta.

Tältä sivulta löydät lisää tietoa kaasu- ja hybridiautojen ominaisuuksista sekä eroista. Tutustu ja ota yhteyttä, kun haluat vaihtaa ympäristöystävällisempään autoon! Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen.

Mitä eroa on hybridillä, sähköautolla ja ladattavalla hybridillä?

Hybridiauto käyttää sekä polttomoottoria että ajoakkua energianlähteinään. Akun lataaminen onnistuu ainoastaan auton omalla polttomoottorilla, ja toiminta sähköllä rajoittuu lähinnä liikkeellelähdössä avustamiseen. Koska auton suurimmat päästölukemat ajoittuvat juuri liikkeellelähtöön, ovat hybridin päästöt huomattavasti pienemmät normaaliin polttomoottoriautoon verrattuna.


Sähköauto käyttää vain akkua energianlähteenään, eikä siinä ole polttomoottoria. Sähköauton voi ladata ainoastaan ulkoisesta energianlähteestä.

Ladattava (plug in) hybridi käyttää sekä polttomoottoria että ajoakkua energianlähteinään. Ladattava hybridi voidaan ladata auton oman polttomoottorin lisäksi myös ulkoisesta energianlähteestä. Ajomatka sähköllä on noin 35–50 kilometriä, jonka jälkeen auto siirtyy käyttämään automaattisesti polttomoottoria. Ladattava hybridi voidaan ladata maadoitetusta ja vikavirtasuojatusta kotipistorasiasta yleensä yön aikana. Lämmitystolpan virta riittää siis mainiosti. Ladattava hybridiauto on mielestämme paras vaihtoehto ajovihreyteen Suomessa.


Kaikkien mainittujen versioiden laskennallinen päästölukema on alhainen, joten vuotuinen käyttömaksu jää yleensä alle 200 euron.

Katso myytävät autot

Edullinen, ympäristöystävällisempi kaasuauto

CNG-kaasukäyttöinen auto on tällä hetkellä edullisin tapa toteuttaa ympäristöteko vähäpäästöisemmän käytetyn auton ostamisella. Käyttämällä biokaasua autosi energianlähteenä, aiheuttamasi päästöt on minimoitu kokonaisuudessaan. Käyttämällä fossiilista maakaasua pääset huomattaviin rahasäästöihin bensiinin käyttöön verrattuna, tuottamalla saman verran päästöjä kuin bensa-autoilijakin.


Käyttömaksu fossiilista maakaasua hyödyntävissä autoissa on kuitenkin hieman suurempi kuin bensakäyttöisissä. Mutta – aivan kuten diesel-autoilijakin – voit kertoa, että ostat päästöoikeuksia tällä lisämaksulla.

Lue lisää yrityksestämme

Säästövinkkejä autoilijalle

Kun olet lähdössä vaikkapa lomalle, tai et muusta syystä tarvitse omaa autoasi esimerkiksi viikkoon, kannattaa auto ilmoittaa seisontaan. Tällöin säästät käyttömaksun kyseiseltä ajalta ja myös seisonta-ajan vakuutusmaksu on pienempi. Auton ottaminen tilapäisesti pois liikennekäytöstä onnistuu vaivattomasti Trafin sivuilla.


Sytytystulppien vaihto laiminlyödään erittäin usein. Säännöllinen tulppien vaihto pienentää polttoaineen kulutusta huomattavasti. Likainen ilmansuodatin vaikuttaa kulutukseen vielä rajummin. Vaihtamaton raitisilmasuodatin vaikuttaa negatiivisella tavalla paitsi polttoainekustannuksiin myös autosi sisäilmaan.

Asiaa polttoaineista

Ekologisempaan autokantaan siirtyminen vaatii miettimään ja etsimään vaihtoehtoja nykyisille polttoaineille. Ongelma piilee kuitenkin siinä, että mitä suurempaa bioaineiden osuutta polttoaineeseen vaaditaan, sitä korkeammaksi polttoaineen hinta nousee, jo pelkästään siitä syystä, että biopolttoaineen tekeminen ja kuljetus on kallista verrattuna fossiilisiin polttoaineisiin. Mikäli aihe kiinnostaa, suosittelemme kuuntelemaan ja katsomaan Mika Anttosen puheenvuoron Autoilun ja liikkumisen tulevaisuus -seminaarissa.

Katso video (YouTube)
Ota yhteyttä laadukkaista hybridivaihtoautoista -kuvake

Autokauppa e-cars myy siistikuntoisia ja huollettuja käytettyjä hybridiautoja Tampereella. Tutustu tarjontaan ja ota yhteyttä!

Yhteystiedot