Laadukkaat käytetyt autot Tampereelta

Kysy lisää valikoimastamme!

E-cars myy laadukkaita ja tarkastettuja käytettyjä autoja Tampereella. Valikoimastamme löydät vähäpäästöiset hybridi- ja kaasuautot useissa eri hintaluokissa.

Tutustu tällä hetkellä saatavana oleviin autoihimme ja ota yhteyttä mikäli kiinnostuit! Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen etelästä pohjoiseen.

Myytävänä olevat autot

Kaikki myymämme autot ovat siistikuntoisia, tarkastettuja ja huollettuja. Hybridiautomme ovat Mitsubisheja ja Volvoja, ja ne tuodaan Suomeen Hollannista. Pääosin Ruotsista tuotavista kaasuautojen valikoimastamme löydät henkilöautojen lisäksi myös pakettiautoja. Kaasuautoja myymme kaikissa merkeissä.

Tarjoamme autoja useissa eri hintaluokissa ja erinomaisella hinta-laatusuhteella. Voit tutustua valikoimaamme myös Nettiauton sivuilla.

Vähäpäästöisemmän auton hankkiminen ei tarvitse olla kallis sijoitus, vaan pienemmälläkin budjetilla voi päivittää kulkuneuvonsa ympäristöystävällisempään.

Tutustu myytäviin autoihin Nettiautossa ja ota yhteyttä, mikäli haluat kysellä lisätietoja tietystä autosta. Olemme tavoitettavissasi arkisin kello 10–17 ja lauantaisin klo 10–14.

Lue lisää ekologisesta autoilusta
Ota yhteyttä vähäpäästöisistä autoista -kuvake

Vähäpäästöiset käytetyt autot Tampereella myy e-cars. Tutustu autoihin ja ota yhteyttä!

Yhteystiedot